Jordgubbar - Mycket fakta och information om Jordgubbar

Tips på jordgubbar i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 3 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 3 olika orter. De flesta jordgubbsodlarna är små och odlar inte så fantastiskt mycket jordgubbar med de finns på följande orter i Blekinge.

Karlskrona

Nättraby

Ramdala

Hitta din jordgubbe i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 3 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 3 olika orter. De orter i Bohuslän som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Hunnebostrand

Munkedal

Säve

Söta jordgubbar i Dalarna

I Dalarna finns det totalt bara 2 företag erbjuder färska jordgubbar på en ort. Den ort i Dalarna där det finns jordgubbar att plocka är i:

Grangärde

Inga jordgubbar i Dalsland

I Dalsland finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Dalsland och hoppas hitta något där.

Tips på jordgubbar i Gotland

Totalt i Gotland finns det 4 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 3 olika orter. De orter i Gotland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Visby

Stånga

Lärbro

Smaskiga Jordgubbar i Gästrikland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Gästrikland. Det kan finnas fler ställen i Gästrikland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Ockelbo

Tips på jordgubbar i Halland

Totalt i Halland finns det 2 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 2 olika orter. De flesta jordgubbsodlarna är små och odlar inte så fantastiskt mycket jordgubbar med de finns på följande orter i Halland.

Tvååker

Varberg

Hitta din jordgubbe i Hälsingland

I Hälsingland finns det sammanlagt 3 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 3 olika orter. De orter i Hälsingland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Alfta

Delsbo

Tallåsen

Smaskiga Jordgubbar i Herjeådalen

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Härjedalen. Det kan finnas fler ställen i Härjedalen som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Sveg

Inga jordgubbar i Jämtland

I Jämtland finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Jämtland och hoppas hitta något där.

Inga jordgubbar i Lappland

I Lappland finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Inga jordgubbar i Medelpad

I Medelpad finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Medelpad och hoppas hitta något där.

Tips på jordgubbar i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 2 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 2 olika orter. De orter i Norrbotten som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Kalix-Nyborg

Övertorneå

Smaskiga Jordgubbar i Närke

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Närke. Det kan finnas fler ställen i Närke som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Stora Mellösa

Tips på jordgubbar i Skåne

Totalt i Skåne finns det 12 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 12 olika orter. De flesta jordgubbsodlarna är små och odlar inte så fantastiskt mycket jordgubbar med de finns på följande orter i Skåne.

Arkelstorp

Bjärred

Broby

Helsingborg

Hitta din jordgubbe i Småland

Totalt i Småland finns det 2 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 2 olika orter. De orter i Småland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Läckeby

Vassmolösa

Tips på jordgubbar i Södermanland

I Södermanland finns det sammanlagt 2 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 2 olika orter. De orter i Södermanland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Katrineholm

SträngnäsTips på jordgubbar i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 3 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 2 olika orter. De flesta jordgubbsodlarna är små och odlar inte så fantastiskt mycket jordgubbar med de finns på följande orter i Stockholms län.

Stockholm

Årsta

Smaskiga Jordgubbar i Uppland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Uppland. Det kan finnas fler ställen i Uppland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Alunda

Smaskiga Jordgubbar i Värmland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Värmland. Det kan finnas fler ställen i Värmland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Höje

Inga jordgubbar i Västerbotten

I Västerbotten finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Västerbotten och hoppas hitta något där.

Hitta din jordgubbe i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 8 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 5 olika orter. De orter i Västergötland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Göteborg

Bankeryd

Lidköping

Olofstorp

Inga jordgubbar i Västmanland

I Västmanland finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Västmanland och hoppas hitta något där.

Smaskiga Jordgubbar i Ångermanland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Ångermanland. Det kan finnas fler ställen i Ångermanland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Sidensjö

Smaskiga Jordgubbar i Öland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Öland. Det kan finnas fler ställen i Öland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Köpingsvik

Hitta din jordgubbe i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 9 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 4 olika orter. De orter i Östergötland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Norrköping

Motala

Rejmyre

Skänninge