Jordgubbar - Mycket fakta och information om Jordgubbar


Hitta din jordgubbe i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 3 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 3 olika orter. De orter i Blekinge som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Karlskrona

Nättraby

Ramdala

Hitta din jordgubbe i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 3 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 3 olika orter. De orter i Bohuslän som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Hunnebostrand

Munkedal

Säve

Söta jordgubbar i Dalarna

I Dalarna finns det totalt bara 2 företag erbjuder färska jordgubbar på en ort. Den ort i Dalarna där det finns jordgubbar att plocka är i:

Grangärde

Inga jordgubbar i Dalsland

I Dalsland finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Dalsland och hoppas hitta något där.

Hitta din jordgubbe i Gotland

Totalt i Gotland finns det 4 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 3 olika orter. De orter i Gotland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Visby

Stånga

LärbroSmaskiga Jordgubbar i Gästrikland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Gästrikland. Det kan finnas fler ställen i Gästrikland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Ockelbo

Tips på jordgubbar i Halland

Totalt i Halland finns det 2 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 2 olika orter. De flesta jordgubbsodlarna är små och odlar inte så fantastiskt mycket jordgubbar med de finns på följande orter i Halland.

Tvååker

Varberg

Hitta din jordgubbe i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 3 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 3 olika orter. De orter i Hälsingland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Alfta

Delsbo

Tallåsen

Smaskiga Jordgubbar i Herjeådalen

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Härjedalen. Det kan finnas fler ställen i Härjedalen som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Sveg

Inga jordgubbar i Jämtland

I Jämtland finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Jämtland och hoppas hitta något där.

Inga jordgubbar i Lappland

I Lappland finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Inga jordgubbar i Medelpad

I Medelpad finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Medelpad och hoppas hitta något där.

Tips på jordgubbar i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 2 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 2 olika orter. De orter i Norrbotten som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Kalix-Nyborg

Övertorneå

Smaskiga Jordgubbar i Närke

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Närke. Det kan finnas fler ställen i Närke som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Stora Mellösa

Hitta din jordgubbe i Skåne

Totalt i Skåne finns det 12 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 12 olika orter. De orter i Skåne som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Arkelstorp

Bjärred

Broby

Helsingborg

Hitta din jordgubbe i Småland

Totalt i Småland finns det 2 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 2 olika orter. De orter i Småland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Läckeby

Vassmolösa

Tips på jordgubbar i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 2 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 2 olika orter. De orter i Södermanland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Katrineholm

Strängnäs

Hitta din jordgubbe i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 3 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 2 olika orter. De orter i Stockholms län som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Stockholm

Årsta

Smaskiga Jordgubbar i Uppland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Uppland. Det kan finnas fler ställen i Uppland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Alunda

Smaskiga Jordgubbar i Värmland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Värmland. Det kan finnas fler ställen i Värmland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Höje

Inga jordgubbar i Västerbotten

I Västerbotten finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Västerbotten och hoppas hitta något där.

Hitta din jordgubbe i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 8 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 5 olika orter. De orter i Västergötland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Göteborg

Bankeryd

Lidköping

Olofstorp

Inga jordgubbar i Västmanland

I Västmanland finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Västmanland och hoppas hitta något där.

Smaskiga Jordgubbar i Ångermanland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Ångermanland. Det kan finnas fler ställen i Ångermanland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Sidensjö

Smaskiga Jordgubbar i Öland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Öland. Det kan finnas fler ställen i Öland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Köpingsvik

Tips på jordgubbar i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 9 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 4 olika orter. De orter i Östergötland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Norrköping

Motala

Rejmyre

Skänninge