ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bästa Jordgubbarna i Sverige
Jordgubbar - Mycket fakta och information om Jordgubbar
Tips på jordgubbar i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 3 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 3 olika orter. De flesta jordgubbsodlarna är små och odlar inte så fantastiskt mycket jordgubbar med de finns på följande orter i Blekinge.

Karlskrona

Nättraby

Ramdala

Hitta din jordgubbe i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 3 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 3 olika orter. De orter i Bohuslän som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Hunnebostrand

Munkedal

Säve

Söta jordgubbar i Dalarna

I Dalarna finns det totalt bara 2 företag erbjuder färska jordgubbar på en ort. Den ort i Dalarna där det finns jordgubbar att plocka är i:

Grangärde

Inga jordgubbar i Dalsland

I Dalsland finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Dalsland och hoppas hitta något där.

Hitta din jordgubbe i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 4 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 3 olika orter. De orter i Gotland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Visby

Stånga

Lärbro

Smaskiga Jordgubbar i Gästrikland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Gästrikland. Det kan finnas fler ställen i Gästrikland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Ockelbo

Hitta din jordgubbe i Halland

I Halland finns det sammanlagt 2 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 2 olika orter. De flesta jordgubbsodlarna är små och odlar inte så fantastiskt mycket jordgubbar med de finns på följande orter i Halland.

Tvååker

Varberg

Tips på jordgubbar i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 3 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 3 olika orter. De flesta jordgubbsodlarna är små och odlar inte så fantastiskt mycket jordgubbar med de finns på följande orter i Hälsingland.

Alfta

Delsbo

TallåsenSmaskiga Jordgubbar i Herjeådalen

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Härjedalen. Det kan finnas fler ställen i Härjedalen som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Sveg

Inga jordgubbar i Jämtland

I Jämtland finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Jämtland och hoppas hitta något där.

Inga jordgubbar i Lappland

I Lappland finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Inga jordgubbar i Medelpad

I Medelpad finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Medelpad och hoppas hitta något där.

Hitta din jordgubbe i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 2 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 2 olika orter. De orter i Norrbotten som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Kalix-Nyborg

Övertorneå

Smaskiga Jordgubbar i Närke

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Närke. Det kan finnas fler ställen i Närke som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Stora Mellösa

Tips på jordgubbar i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 12 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 12 olika orter. De flesta jordgubbsodlarna är små och odlar inte så fantastiskt mycket jordgubbar med de finns på följande orter i Skåne.

Arkelstorp

Bjärred

Broby

Helsingborg

Tips på jordgubbar i Småland

I Småland finns det sammanlagt 2 jordgubbsodlare eller ställen där du kan köpa kravodlade jordgubbar på 2 olika orter. De flesta jordgubbsodlarna är små och odlar inte så fantastiskt mycket jordgubbar med de finns på följande orter i Småland.

Läckeby

Vassmolösa

Hitta din jordgubbe i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 2 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 2 olika orter. De orter i Södermanland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Katrineholm

Strängnäs

Tips på jordgubbar i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 3 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 2 olika orter. De flesta jordgubbsodlarna är små och odlar inte så fantastiskt mycket jordgubbar med de finns på följande orter i Stockholms län.

Stockholm

Årsta

Smaskiga Jordgubbar i Uppland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Uppland. Det kan finnas fler ställen i Uppland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Alunda

Smaskiga Jordgubbar i Värmland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Värmland. Det kan finnas fler ställen i Värmland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Höje

Inga jordgubbar i Västerbotten

I Västerbotten finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Västerbotten och hoppas hitta något där.

Tips på jordgubbar i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 8 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 5 olika orter. De flesta jordgubbsodlarna är små och odlar inte så fantastiskt mycket jordgubbar med de finns på följande orter i Västergötland.

Göteborg

Bankeryd

Lidköping

Olofstorp

Inga jordgubbar i Västmanland

I Västmanland finns ingen gård som erbjuder självplockning av jordgubbar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än jordgubbar och/eller undersöka något angränsande område till Västmanland och hoppas hitta något där.

Smaskiga Jordgubbar i Ångermanland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Ångermanland. Det kan finnas fler ställen i Ångermanland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Sidensjö

Smaskiga Jordgubbar i Öland

Det finns bara en jordgubbsodlare där du kan köpa söta små jordgubbar i Öland. Det kan finnas fler ställen i Öland som kan erbjuda självplockning av jordgubbar men de finns inte listade här.

Köpingsvik

Hitta din jordgubbe i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 9 ställen för självplockning av jordgubbar fördelade på 4 olika orter. De orter i Östergötland som har flest möjligheter för dig att plocka dina egna jordgubbar är.

Norrköping

Motala

Rejmyre

Skänninge