Jordgubbar - Mycket fakta och information om Jordgubbar
Jordgubbar i Göteborg

Jordgubbar i Göteborg

Totalt i Göteborg finns det 4 jordgubbsodlare hos vilka du kan köpa jordgubbar och på vissa ställen kan du plocka flera olika sorters jordgubbar. I Göteborg kan det ibland vara svårt att vet var man kan plocka solmogna små söta jordgubbar. Det är bäst om man kan få tips om vilken odlare i Västergötland som har de godaste jordgubbarna som dessutom är mogna. Information och jordgubbssorter hos de som odlar jordgubbar i Göteborg och i Västergötland kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Västergötland och i Göteborg finns flera som erbjuder självplockning och färska jordgubbar kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilka typer av bär de har och om de har mogna jordgubbar innan man åker dit. Ifall du ringer till en jordgubbsodlare bör du ha lite koll på de olika sorters jordgubbar det finns, gärna i detalj. Bäst information får om du detta genom att besöka hemsidor får de som odlar jordgubbar eller säljer jordgubbsplantor.
Enklast att komma i kontakt med en jordgubbsodlare där du kan köpa goda jordgubbar i Göteborg är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Tips på goda jordgubbar i Göteborg

Ekostore

Ekelundsgatan 4

411 18 Göteborg

Olle Svenssons Partiaffär AB

Säterigatan 27

417 64 Göteborg


Fler söta Jordgubbar i Göteborg

Gröna Boden

Vasaplatsen 13

411 26 Göteborg

Fram Ekolivs - Linné

Nordenskiöldsgatan 18  

413 09 Göteborg