Jordgubbar - Mycket fakta och information om Jordgubbar
Jordgubbar i Stockholm

Jordgubbar i Stockholm

Totalt i Stockholm finns det 2 jordgubbsodlare hos vilka du kan köpa jordgubbar och på vissa ställen kan du plocka flera olika sorters jordgubbar. I Stockholm kan det ibland vara svårt att vet var man kan plocka solmogna små söta jordgubbar. Det är bäst om man kan få tips om vilken odlare i Stockholms län som har de godaste jordgubbarna som dessutom är mogna. Information och jordgubbssorter hos de som odlar jordgubbar i Stockholm och i Stockholms län kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Stockholm finns flera som erbjuder självplockning och färska jordgubbar kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilka typer av bär de har och om de har mogna jordgubbar innan man åker dit. Ifall du ringer till en jordgubbsodlare bör du ha lite koll på de olika sorters jordgubbar det finns, gärna i detalj. Bäst information får om du detta genom att besöka hemsidor får de som odlar jordgubbar eller säljer jordgubbsplantor.
Enklast att komma i kontakt med en jordgubbsodlare där du kan köpa goda jordgubbar i Stockholm är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Tips på goda jordgubbar i Stockholm

Eat! Ekoaffären

Tegnérgatan 3

111 40 Stockholm

Gryningen

Folkungagatan 68

116 22 Stockholm