Jordgubbar - Mycket fakta och information om Jordgubbar
Jordgubbar i Norrköping

Jordgubbar i Norrköping

Totalt i Norrköping finns det 4 jordgubbsodlare hos vilka du kan köpa jordgubbar och på vissa ställen kan du plocka flera olika sorters jordgubbar. I Norrköping kan det ibland vara svårt att vet var man kan plocka solmogna små söta jordgubbar. Det är bäst om man kan få tips om vilken odlare i Östergötland som har de godaste jordgubbarna som dessutom är mogna. Information och jordgubbssorter hos de som odlar jordgubbar i Norrköping och i Östergötland kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Östergötland och i Norrköping finns flera som erbjuder självplockning och färska jordgubbar kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilka typer av bär de har och om de har mogna jordgubbar innan man åker dit. Ifall du ringer till en jordgubbsodlare bör du ha lite koll på de olika sorters jordgubbar det finns, gärna i detalj. Bäst information får om du detta genom att besöka hemsidor får de som odlar jordgubbar eller säljer jordgubbsplantor.
Enklast att komma i kontakt med en jordgubbsodlare där du kan köpa goda jordgubbar i Norrköping är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Tips på goda jordgubbar i Norrköping

Ringstad Gård AB

Ringstad Gård 3

605 99 Norrköping

Lundby Jordgubbsodling

Styrstad Lundby 3

605 92 Norrköping


Fler söta Jordgubbar i Norrköping

Gåsbäckens odlingar

Gunnarstorp Skärlöta

605 99 Norrköping

Lida Trädgård AB

Erik Exings Gata

602 09 Norrköping